Menugang: Voorgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vegetarische

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 35

Ingrediënten:

  • 2 rode paprika’s.
  • 1 ui.
  • 2 teentjes knoflook.
  • 1 grote wortel.
  • 2 eetl olijfolie.
  • 2 theel paprikapoeder.
  • 2 tomaten.
  • 1 liter water.
  • 2 bouillontabletten.
  • 125 ml creme fraiche.
  • Zout en peper.

 

Bereidingswijze:
Snijd de paprika’s in vieren en verwijder de zaden en zaadlijsten.
Snijd de kwarten in blokjes. Rasp de wortel en snijd in blokjes, snipper de ui en hak de knoflook fijn.
Verhit de olie in een pan en fruit de paprikablokjes, wortel en de ui ongeveer 10 minuten.
Snijd de tomaten in kwarten.
Voeg dan de knoflook, paprikapoeder en tomaten toe en bak 2 minuten mee.