Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Gevogelte

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 2

bereidingstijd in minuten: 30

Ingrediënten:
  • 150-200 gr rijst.
  • 250 gr kipfilet in blokjes.
  • zout en peper.
  • boter.
  • 2 theelepels kerriepoeder.
  • 1 pakje monchou (100gr).
  • 2 dl kippenbouillon.
  • 1 tl suiker.
  • 3 bosuitjes.

 

Bereidingswijze:

Kook de rijst volgens de verpakking.

Bestrooi de kipfilet met zout en peper en roerbak ze in de boter.
Snij de bosuitjes in rigetjes en roerbak deze kort mee.
Snij de monchou in blokjes en voeg deze toe. Blijf roeren totdat deze gaat smelten. Voeg de kippenbouillon en suiker toe. Roer tot een gladde saus ontstaat.
Voeg naar smaak zout en peper toe.

ook lekker erbij zijn:
ananas, courgette, champions, paprika, doperwten