- Menugang:
Hoofdgerecht
- Soort hoofd ingrediënt:
Gevogelte
- Temperatuur:
Warm
- Smaak:
Anders
- Aantal personen :
4
- bereidingstijd in minuten:
20
- Ingrediënten:
- 350 g macaroni grande (zak a 500 g, biologisch).
- 3 eetlepels olijfolie.
- 2 maal 300 g Italiaanse roerbakmix (a 400 g).
- 200 g gerookte kipfiletreepjes.
- 1 theelepel kerriepoeder.
- 4 eetlepels tomatenketchup.
- 1/2 zakje gemalen kaas belegen (a 175 g).
- Bereidingswijze:
Macaroni bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in hapjespan verhitten en groenten hierin 5 min. roerbakken. Kipfiletreepjes en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenketchup en macaroni erdoor roeren. Naar smaak zout en peper toevoegen. Op het laatst helft van kaas erdoor scheppen. Macaroni over 4 borden verdelen en rest kaas erover strooien.