Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vlees

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 2

bereidingstijd in minuten: 20

Ingrediënten:
  • 250 gr rundergehakt
  • 400 gr nasi groente
  • 1/2 pakje nasi kruiden
  • ketjap asin/manis
  • rijst
  • eieren

eventueel:

  • saté saus
  • satéstokjes
  • zure augurke

 

Bereidingswijze:

Bak het gehakt (zonder toevoeging van olie of boter) en voeg de groente toe en laat deze mee roerbakken.
Bereidt ondertussen de rijst.
Voeg een flinke scheut ketjap asin en manis toe (naar smaak). Op het einde de kruiden toevoegen.
Schep de rijst door het vlees-groentemengsel.

Bak een aantal spiegel eieren en serveer deze bij de nasi.

Eventueel nog saté saus serveren met satéstokjes en zure augurken