- Menugang:
Hoofdgerecht
- Soort hoofd ingrediënt:
Vlees
- Temperatuur:
Warm
- Smaak:
Anders
- Aantal personen :
2
- bereidingstijd in minuten:
30
- Ingrediënten:
- 400 g pasta (penne).
- 2 eetl. olijfolie.
- 2 prei, in smalle reepjes.
- 1 courgette, in reepjes.
- zout en versgemalen peper.
- 150 g salami, in reepjes.
- 200 ml crème fraîche (Melkan).
- 3 eieren, losgeklopt.
- 100 g geraspte belegen kaas.
- 2 eetl. paneermeel.
- Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de pasta beetgaar, giet af en laat uitlekken. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de prei en courgette met zout en peper 3-4 minuten. Meng de salami en pasta erdoor. Schep het mengsel in een ovenschaal. Meng de crème fraîche met de eieren en de helft van de kaas en schenk dit over de pasta. Meng de rest van de kaas met paneermeel en strooi dit over het gerecht. Zet de pastaschotel 20 minuten in het midden van de oven.