Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vlees

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 15

Ingrediënten:
  • 2 eetlepels zonnebloemolie. 
  • 1 schaaltje nasi/bamivlees (ca. 450 g). 
  • 1 zak Chinese-groentemix (400 g). 
  • 1 1/2 pak mihoen (a 500 g). 
  • 1 a 2 eetlepels ketjap asin.
  • 1/2 potje satésaus (a 350 g). 
  • 1 potje gebakken uitjes.

Bereidingswijze:
In wok olie verhitten. Vlees in ca. 4 minuten bruin bakken. Groente toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Mihoen toevoegen en meeverwarmen. Op smaak brengen met ketjap. Satésaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Bami over vier borden verdelen, saus erover scheppen en garneren met gebakken uitjes.