- Menugang:
Hoofdgerecht
- Soort hoofd ingrediënt:
Vis/Zeevruchten
- Temperatuur:
Warm
- Smaak:
Anders
- Aantal personen :
4
- bereidingstijd in minuten:
20
- Ingrediënten:
- 500g sperziebonen.
- 1 snufje zout.
- 3 el olijfolie.
- 600g minikrieltjes.
- 540g pangasiusfilet gemarineerd mosterd & dille (diepvries).
- 125g magere spekreepjes.
- 2 uien.
- 75g zwarte olijven zonder pit.
- 3 el peterselie (bakje 30 g).
- 1 snufje peper.
- Bereidingswijze:
- Kook de sperziebonen in water met zout 4 min. Verhit in een hapjespan ? van de olijfolie. Bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Bereid de pangasiusfilets volgens de aanwijzingen in de koekenpan of magnetron.
- Verhit in een koekenpan restant olijfolie. Bak de spekreepjes met de ui 3 min. Giet de sperziebonen af en bak ze 4 min. met de spekreepjes mee. Voeg de olijven, de peterselie en peper naar smaak toe.
- Verdeel de pangasiusfilet met de boontjes over de borden. Serveer met de krieltjes.