Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Gevogelte

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 15

Ingrediënten:
  • 6 el Santa Maria Wrap Salsa Mild.
  • 2 el olie.
  • 400g kipfilet.
  • 1 rode paprika.
  • 1 ui.
  • 30g Santa Maria Fajita Seasoning Mix.
  • 6 Santa Maria Original Wrap Tortilla's.
  • 1 kleine ijsbergsla.
  • 2 tomaten.
  • 2 takjes selderij.

 

Bereidingswijze:
  1. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de kipreepjes in 3 min. goudbruin.
  2. Voeg de paprika, ui en fajitamix toe en bak nog 2-3 min. Verwarm intussen de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Beleg de tortilla’s met een beetje sla, de selderij, de tomaat en de kipreepjes met de groenten. Schep er de salsa op en rol ze op. Snijd de fajita’s schuin door en verdeel over de borden.