- Menugang:
Hoofdgerecht
- Soort hoofd ingrediënt:
Gevogelte
- Temperatuur:
Warm
- Smaak:
Anders
- Aantal personen :
4
- bereidingstijd in minuten:
30
- Ingrediënten:
- 1 pot Patak's 2-step Curry Jalfrezi (360 g).
- 2 el olijfolie.
- 1 ui.
- 1 teen knoflook.
- 300g kipdijfilet (schaal).
- 1 groene paprika.
- 2 rode paprika's.
- 250g cherrytomaatjes (bakje).
- 300g zilvervliesrijst.
- 10g koriander (bakje à 20 g).
- 100g yoghurt Griekse stijl.
- Bereidingswijze:
- Verhit de olijfolie in een hapjespan. Fruit de ui, knoflook en ?/? van de curry-kruidenmix 1 min. Schep de kipdijfilet erdoor en voeg weer ?/? van de kruidenmix toe. Bak de kip 3 min. op matig vuur.
- Voeg de paprika, tomaatjes en de rest van de kruidenmix toe en bak nog 2 min. Voeg de currysaus toe en stoof de kip afgedekt in 15 min. zachtjes gaar. Roer regelmatig.
- Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de rijst in 4 kommen. Verdeel er de curry over. Bestrooi met de koriander en serveer met de yoghurt.