Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vegetarische

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 30

Ingrediënten:
  • 565g shredded young jackfruit uit blik
  • 840g kidneybonen
  • 2 uien
  • 1 rode paprika
  • 2el olijfolie
  • 0,5el gemalen komijn
  • 0,5el chilipoeder
  • 1tl gerookt paprikapoeder
  • 4el Violife creamy original flavour
  • 100g ijsbergsla fijngesneden

Bereidingswijze:
Doe het jackfruit in een vergiet, spoel goed af onder koud stromend water en laat uitlekken. Knijp of druk er zo veel mogelijk vocht uit.Spoel de kidneybonen af onder koud stromend water.
Snipper de uien en snijd de paprika in reepjes. Verhit de olie op middelhoog vuur in een braadpan en fruit de uien 3 min. Voeg de komijn, het chilipoeder en paprikapoeder toe en fruit 1 min. mee.
Voeg het jackfruit en de paprika toe en bak 5 min. mee. Zet het vuur laag en voeg de bonen toe. Laat in ca. 5 min. warm worden met het deksel op de pan. Breng eventueel op smaak met zout.
Schep de ijsbergsla door de chili en serveer de chili met een lepel Violife creamy original flavour.