Menugang: Voorgerecht, Hapjes

Soort hoofd ingrediënt: Vis/Zeevruchten

Temperatuur: Koud, Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 5

bereidingstijd in minuten: 15

Ingrediënten:
  • 250 g grote (kastanje)champignons.
  • 1 eetl. citroensap.
  • 1 blikje tonijn (ca. 180 g), uitgelekt.
  • 1 eetl. pesto.

 

Bereidingswijze:

Voorbereiden:
Draai de stelen uit de champignonhoedjes. Kook de champignons en de steeltjes 2 minuten in water met citroensap. Giet ze af en dep ze droog.

Bereiden:
Hak de stelen fijn en meng ze met de tonijn en de pesto. Schep de vulling in de champignonhoedjes en serveer ze op een schaaltje.

Tip:
Schep de vulling eens in hardgekookte gehalveerde eieren waarbij de dooiers door de tonijn worden gemengd.

Variatie:
Vervang de pesto door 2 eetlepels olijventapenade.