Menugang: Bijgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vegetarische

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 20 (2 uur marineren)

Ingrediënten:
  • 250 g krieltjes.
  • 1 courgette, in plakjes.
  • 2 rode paprika's, in repen.
  • 1 bakje cherrytomaatjes, gehalveerd.
  • 1 rode ui, in partjes.

Voor de marinade:

  • 4 eetlepels olijfolie.
  • 3 eetlepels vissaus.
  • 1 eetlepel honing.
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt.
  • zout en peper.

 

Bereidingswijze:
Kook de krieltjes in de schil beetgaar en halveer ze. Meng alle ingredi├źnten voor de dressing met elkaar en laat hierin de groenten en krieltjes twee uur marineren. Schep de groenten en krieltjes uit de marinade en gril deze ongeveer een kwartier in een grillpan, zodat er mooie strepen ontstaan. Breng op smaak met zout en peper en serveer direct.