Menugang: Voorgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Vegetarische
Temperatuur: Koud, Warm
Smaak: Anders
Aantal personen : 4
bereidingstijd in minuten: 20
Ingrediënten:
Dressing:
Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens het pak gaar (in 8 minuten en laat even staan en een beetje afkoelen). Rooster ondertussen de pijnboompitten in een koekenpan. De pijnboompitten kunnen er ook zonder te roosteren onder, naar eigen smaak. De salade kan zowel lauw als koud gegeten worden en kan makkelijk één dag vooraf in zijn geheel klaargemaakt worden.
Snij de lente-uitjes, de olijven, de zongedroogde tomaten en de basilicum in dunne ringen en/of reepjes. Bewaar 4 takjes basilicum als garnering.
Dressing: roer in een kom de balsamicodressing (of de olie en azijn) en de pesto door elkaar. Schep de ingrediënten door elkaar en garneer eventueel met de 4 bewaarde takjes basilicum.
Smakelijk eten !!