aardappelsalade

 

Menugang: Voorgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vlees

Temperatuur: Koud

Smaak: Hartig, Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 20

Ingrediënten:

  • 200 g runderrookvlees (vleeswaar).
  • 1 eetl. olijfolie.
  • 6 eetl. mayonaise.
  • 2 eetl. melk.
  • 1 theel. worcestershiresaus.
  • 1 theel. citroensap.
  • snufje zout.
  • mespunt witte peper.
  • 8 eetl. geroosterde.
  • pijnboompitten.

Bereidingswijze:

Voorbereiden:
Zorg dat het vlees voor de carpaccio op kamertemperatuur is. Bestrijk de borden dun met olijfolie. Verdeel daar dakpansgewijs de plakjes vlees over. Roer in een kom de mayonaise, de melk en worcestershiresaus, het citroensap en zout en
peper door elkaar.

Bereiden:
Verdeel de dunne mayonaise over het vlees en bestrooi met de geroosterde pijnboompitten.

Tip:
Leg slablaadjes onder de carpaccio.