aardappelsalade

 

Menugang: Voorgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vlees

Temperatuur: Warm

Smaak: Hartig

Aantal personen : 8

bereidingstijd in minuten: 35

Ingrediënten:

  • 8 niet al te grote champignons.
  • 75 gram boursin of andere roomkaas met kruiden.
  • 100 gram gekookte ham in hele kleine stukjes.
  • fijngehakte peterselie.
  • wat blaadjes peterselie om te garneren.
  • geraspte belegen kaas.
  • bouillon van tablet.

Bereidingswijze:

Voorbereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Maak de champignons schoon en haal het steeltje er voorzichtig uit.
Meng de ham, peterselie en de roomkaas door elkaar.

Bereidingswijze:

Vul de champignons met de hammassa.
Zet de champignons in een ovenschaal.
Giet een laagje bouillon in de ovenschaal anders worden de champignons erg droog.
Bestrooi de champignons met de geraspte kaas.
Zet ze in het midden van de voorverwarmde oven en laat ze plm. 20 minuten bakken tot ze goudbruin zien.
Garneer de champignons met een blaadje peterselie.