Menugang: Voorgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Vis/Zeevruchten
Temperatuur: Koud
Smaak: Anders
Aantal personen : 6
bereidingstijd in minuten: 35
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Snijd de aardappelen in blokjes van 1 cm. Kook ze in water met zout in 10 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Tip U kunt het slaatje 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Garneer voor serveren met het paprikapoeder en de peterselie.
Haal de zalm los met een vork, verwijder eventueel vel en graten. Voeg samen met de augurken, de paprika, de ui en de zilveruitjes toe aan de aardappelblokjes en meng goed.
Meng de mayonaise, de crème fraîche, de ketchup en de mosterd. Breng op smaak met peper. Schep door de zalmsalade. Schep met een ijsbolletjestang 1 bol salade op elk bord, strooi er paprikapoeder over en garneer met peterselie.