aardappelsalade

 

Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vlees

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 45

Ingrediënten:

  • 10 plakjes bladerdeeg.
  • 500-750 g rundergehakt.
  • 2 grote uien.
  • 1 rode + groene + gele paprika.
  • 250 g champignons.
  • 1 pakje verse roomkaas of Monchou.
  • 450 g spinazie à la crème (ontdooit).
  • 100 g oude geraspte kaas.
  • peper en zout.
  • 1 tl sambal.

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor (180 graden hete lucht)
Snipper de ui, snij de champignons en paprika's in kleine stukjes.
Bak het gehakt rul en voeg de ui toe. Pers de knoflook erboven uit en voeg de champignons en paprika's erbij.
Voeg peper, zout en sambal naar smaak toe en tevens de ontdooide spinazie. Schep regelmatig om.
Voeg als laatste de roomkaas en geraspte kaas toe.
Vet een ovenschaal in en bekleed deze geheel met bladerdeeg. Leg het gehaktmengsel in de beklede ovenschaal en bedek dit met het overgebleven deeg.
Zet de taart in de oven en bak deze in 35 minuten af.