aardappelsalade

 

Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vlees

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 2

bereidingstijd in minuten: 20

Ingrediënten:

  • 100 gram tagliatelle.
  • 1 ons tartaar (vegetarisch: quorn of 150 gr tahoe).
  • 1 klein gesneden tomaat (kan ook uit blik).
  • kleine prei in kleine stukjes (voorverpakt te koop).
  • 100 gram kleingesneden champignons (idem).
  • 2 eetlepels pesto.
  • 1 dl tomatenblokjes uit blik / tomaten frittata.
  • geraspte kaas.

Bereidingswijze:

Zet een Teflonpan op matig vuur en doe er een theelepel olijfolie in. Bak een ons tartaar of de quorn/tahoe in de olie rul of een beetje bruin. Doe er de tomaat bij.
Kook de pasta in het water.
Doe in de andere pan de prei en champignons. Laat even 5 minuten zachtjes sudderen. Schep er twee eetlepels pesto doorheen en doe er 1 dl tomatenblokjes uit blik of tomaten frittata doorheen. Nog even goed warm laten worden.
Doe alles in een leuk schaaltje. Bestrooi de saus met wat geraspte kaas.