Menugang: Hoofdgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Vegetarische
Temperatuur: Warm
Smaak: Anders
Aantal personen : 4
bereidingstijd in minuten: 35
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Snijd de knoflook fijn. Veeg de champignons schoon en snijd in plakjes.
Verhit 15 g boter in een koekenpan en bak de champignons 10 min. Voeg na 5 min. de knoflook toe en bak nog 5 min.
Breng intussen een pan water aan de kook en kook de spaghetti in 8 min. gaar. Verhit de rest van de boter in een steelpan.
Voeg de bloem toe en gaar al roerend 3 min. Schenk er al roerend de melk bij en roer glad.
Voeg in delen de kaas toe en laat al roerend smelten. Breng op smaak met peper.
Voeg na 7 min. de courgette spaghetti toe aan de spaghetti en kook nog 1 min. Giet de spaghetti af, laat uitlekken en doe terug in de pan.
Schenk er de kaassaus bij en schep om.
Verdeel de pasta over 4 borden en schep er de gebakken champignons op.