aardappelsalade

 

Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vis/Zeevruchten

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 35

Ingrediënten:

  • 1 paprikamix (3 stuks).
  • 2 el olijfolie.
  • 300g farfalle.
  • 400g gesneden snijbonen.
  • 200g crème fraîche.
  • 320g tonijnstukken in olijfolie.
  • 20g bieslook.

Bereidingswijze:

Snijd de paprika’s in reepjes.
Verhit 2 el olie in een hapjespan en stoof de paprika 15 min. op laag vuur met het deksel op de pan. Schep tussendoor om.
Kook intussen de farfalle samen met de snijbonen in 8 min. beetgaar.
Schep de crème fraîche in een kom. Voeg de tonijn toe.
Snijd de bieslook fijn en roer twee derde door het tonijnmengsel. Breng op smaak met peper.
Giet de farfalle met de snijbonen af, laat uitlekken en doe terug in de pan.
Roer er het tonijnmengsel door en verwarm 1 min. op laag vuur.
Schep de pasta op 4 borden, verdeel er de paprikareepjes over en garneer met de rest van de bieslook