Menugang: Hoofdgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Gevogelte
Temperatuur: Warm
Smaak: Anders
Aantal personen : 4
bereidingstijd in minuten: 25
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit in een hapjespan 2 el olie.
Bak de kipblokjes in 4 min. bruin aan.
Schep ze uit de pan.
Fruit in het bakvet de knoflook 1 min.
Doe de kipblokjes terug in de pan en schenk het blik tomatenblokjes erbij.
Breng tegen de kook aan.
Draai het vuur laag en stoof de kipblokjes in 6 min. gaar.
Verhit in een wok de laatste 2 el olie.
Bak de roerbakmix in 4 min. al omscheppend beetgaar.
Giet de rijst af en bak 2 min. op hoog vuur met de groenten mee.
Voeg de koriander toe aan de kip met tomatensaus en breng op smaak met peper en een beetje zout.
Verdeel de groenterijst over 4 borden.
Schep de kip met de koriander-tomatensaus erbij.
Bestrooi eventueel met extra koriander.