Menugang: Hoofdgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Vlees
Temperatuur: Koud
Smaak: Anders
Aantal personen : 8
bereidingstijd in minuten: 60
Ingrediënten:
Dressing:
Bereidingswijze:
Rundvlees gaar sudderen met bouillontablet, laten afkoelen en fijn snijden.
Aardappels (schoon) in blokjes snijden en bijna gaar koken.
Doperwten afspoelen.
Augurken in blokjes in blokjes snijden.
De helft van de zilveruitjes fijn snijden.
Appels in blokjes snijden.
Ui, tomaten, eiren fijn snijden. Dit alles mengen met een fles slasaus. Ook kun je nog enkele eetlepels augurkenzuur toevoegen.
Asperges uitlekken en de asperges in de ham draaien.
de zalm koken en laten afkoelen,
Gemengde sla aanmaken met zakje sladressing.
Komkommers snijden met twee theelepels zout 1 uur laten staan, dan uitknijpen.