aardappelsalade

 

Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vlees

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 35

Ingrediënten:

  • 2 uien .
  • 2 rode paprika's. 
  • 1 zakje boontjesmix (250 g). 
  • 2 eetlepels zonnebloemolie. 
  • 1 schaal half-om-halfgehakt (ca. 500 g). 
  • 1 kuipje kruidenpasta chili con carne. 
  • 2 blikjes kidneybonen (a 400 g).
  • 1 zakje tortillachips (150 g).

Bereidingswijze:

Uien pellen en snipperen.
Paprika's schoonmaken en in stukjes snijden.
In braadpan olie verhitten en gehakt rul bakken.
Ui en paprika erdoor scheppen en 3 min. meebakken.
Boontjes toevoegen en 3 min. bakken.
Kruidenpasta en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen.
Mengsel 5 min. zachtjes laten koken.
Bonen laten uitlekken en bij gehaktmengsel voegen.
Geheel weer aan de kook brengen en nog 2 min.
zachtjes verwarmen.
Chili con carne met tortillachips serveren.

Ook lekker met stokbrood of rijst