Menugang: Hoofdgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Vlees
Temperatuur: Warm
Smaak: Anders
Aantal personen : 4
bereidingstijd in minuten: 60
Ingrediënten:
olie.
Bereidingswijze:
Voorbereiding Bereidingswijze lekker met rijst
Verwarm de oven voor op 180 graden. Knoflook in stukjes snijden.
Ui snipperen en in olie fruiten. Voeg knoflook, laurierblad en bobotiemix toe (circa 3 minuten). Gehakt en zout toevoegen en rul bakken (circa 5 minuten). Neem van vuur af. Voeg paneermeel toe en de rozijnen en jam (en eventueel de sperziebonen en appel).
Meng 1 ei, citroensap en suiker en voeg toe. Het gehaktmengsel in een ingevette ovenschaal doen. Bak 20 minuten op 180 graden.
Neem schaal uit de oven. Vervolgens de melk met de overige 2 eieren mengen. Over het gehakt gieten en nog 20/30 minuten in de oven laten bakken.