aardappelsalade

 

Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Gevogelte

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 35

Ingrediënten:

  • 300g fusilli.
  • 2 uien.
  • 2 el traditionele olijfolie.
  • 250g gerookte kipreepjes (bakje).
  • 400g Italiaanse roerbakmix.
  • 1 teen knoflook.
  • 470g pastasaus sugo basilicum (pot).
  • 50 ml kraanwater (heet).
  • 100g geraspte oude Goudse kaas 48+.

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de ui in partjes. Verhit in een wok de olie en roerbak de uien en de kipreepjes 3 min. Voeg de Italiaanse roerbakmix toe en roerbak de groenten beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2. Pers de knoflook. Voeg de sugo basilico en de knoflook toe. Schud de pot om met water en voeg dit ook toe. Breng de saus al roerend aan de kook. Breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en schep de saus erdoor. Verdeel de pasta over de borden en strooi er naar smaak de kaas over. Voeg voor een extra kruidig accent vers basilicum toe.