aardappelsalade

 

Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Gevogelte

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 35

Ingrediënten:

  • 1 pot Patak's 2-step Curry Jalfrezi (360 g).
  • 2 el olijfolie.
  • 1 ui.
  • 1 teen knoflook.
  • 300g kipdijfilet (schaal).
  • 1 groene paprika.
  • 2 rode paprika's.
  • 250g cherrytomaatjes (bakje).
  • 300g zilvervliesrijst.
  • 10g koriander (bakje à 20 g).
  • 100g yoghurt Griekse stijl.

Bereidingswijze:

Verhit de olijfolie in een hapjespan. Fruit de ui, knoflook en 1/2 van de curry-kruidenmix 1 min. Schep de kipdijfilet erdoor en voeg weer 1/2 van de kruidenmix toe. Bak de kip 3 min. op matig vuur.

Voeg de paprika, tomaatjes en de rest van de kruidenmix toe en bak nog 2 min. Voeg de currysaus toe en stoof de kip afgedekt in 15 min. zachtjes gaar. Roer regelmatig.

Kook intussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Schep de rijst in 4 kommen. Verdeel er de curry over. Bestrooi met de koriander en serveer met de yoghurt