aardappelsalade

 

Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vlees

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 30

Ingrediënten:

  • 2 el olijfolie.
  • 1 ui, gesnipperd.
  • 1 schaal varkensreepjes naturel (ca. 360 g).
  • 500 g Mexicaanse wokgroenten (zak 750 g, diepvries).
  • 1 zakje burrito seasoningmix (40 g).
  • 1 pak tortilla wraps (8 stuks).
  • 1 bekertje zure room (125 ml).

Bereidingswijze:

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes toe en bak 3 min. Schep de wokgroenten erdoor en bak al omscheppend nog 3 min. Voeg de seasoningmix en 100 ml koud water toe en verwarm alles nog 3 min. tot de groenten beetgaar zijn. Breng op smaak met peper. Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de vleesvulling over de wraps en schep er 1 el zure room op. Vouw één zijde over de vulling naar binnen en rol de wraps op. Steek vast met een cocktailprikker. Lekker met extra zure room en een frisse tomatensalade.