aardappelsalade

 

Menugang: Bijgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vegetarische

Temperatuur: Koud, Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 6

bereidingstijd in minuten: 20

Ingrediënten:

  • 2 eieren.
  • Scheutje melk.
  • 2 eetlepels basilicumpesto (zelf gemaakt of uit een potje).
  • 2 eetlepels olijfolie.
  • 50 gram rucola.
  • 75 gram mozzarella.
  • 50 gr pijnboompitten, geroosterd.
  • peper en zout.

Bereidingswijze:

Klop de eieren samen met de melk, zout en peper los in een kom. Verhit de olijfolie in een pan en schenk het eiermengsel hier in en bak de omelet aan 2 kanten bruin. Bestrijk de omelet aan de bovenzijde met de pesto, verkruimel de mozzarella er over en bestrooi met pijnboompitten en rucola. Rol de omelet daarna voorzichtig op en snijd in plakken, zet eventueel vast met een prikkertje.