aardappelsalade

 

Menugang: Bijgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Vlees

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 6

bereidingstijd in minuten: 20

Ingrediënten:

  • 300 gr rundergehakt.
  • 1 theel mosterd.
  • 1 eetl ketchup.
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt.
  • Peper en zout.
  • 30 gr paneermeel.
  • 1 ei.
  • 1 zakje m mini mozzarella balletjes.
  • 1 bakje cherrytomaatjes.
  • Basilicumblaadjes.

Bereidingswijze:

Meng het gehakt met het ei, mosterd, knoflook, ketchup en paneermeel en breng op smaak met peper en zout. Draai er ongeveer 12 balletjes van en druk deze een beetje plat. Verhit een beetje boter in een koekenpan en bak de mini hamburgertjes aan beide kanten bruin en gaar van binnen. Steek er met een prikker een basilicumblaadje, tomaatje en bolletje mozzarella aan.