aardappelsalade

 

Menugang: BBQ

Soort hoofd ingrediënt: Anders

Temperatuur: Koud

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 40

Ingrediënten:

  • 500 gr vastkokende aardappels of krieltjes (in schil)
  • 1 teen knoflook
  • 1 tl mosterd
  • 5 kleine augurken
  • 1 takje bosui
  • 3 eetlepels yoghurt
  • 2 eetlepels mayonaise
  • peper en zout

Bereidingswijze:

Snijd de (geschilde) aardappelen in blokjes van ca 1 cm of gebruik krieltjes. Kook deze gaar in 10 minuten. Giet daarna af en spoel af met koud water.
Meng de yoghurt met de mosterd, mayonaise en pers het teentje knoflook hier bij. Breng het mengsel op smaak met peper, zout. Snijd de augurkjes fijn en de bosui in ringetjes. Meng alles door de aardappels heen.