Menugang: Hoofdgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Vegetarische
Temperatuur: Warm
Smaak: Anders
Aantal personen : 4
bereidingstijd in minuten: 25
Ingrediënten:
eventueel:
Bereidingswijze:
Voorbereiden: Bereiden: Serveer eventueel met varkenshaas Tip: Smelt 100 gram roomkaas naturel of met kruiden door de spaghetti.
Verwarm de ovengrill voor of gebruik een grillpan. Leg de groenten in de ovenschaal en sprenkel er olijfolie gemengd met citroensap, zout, peper en rozemarijn over.
Schuif de groenten circa 15 cm onder het grillelement en rooster ze 10-12 minuten. Schep ze regelmatig om. Kook intussen de spaghetti. Giet deze af en breng eventueel op smaak met wat pesto. Serveer de spaghetti in diepe borden met de gegrilde groenten erop.
Schep eens 200 ml gezeefde tomaten of blokjes tomaat op sap door de spaghetti