aardappelsalade

 

Menugang: Hoofdgerecht

Soort hoofd ingrediënt: Gevogelte

Temperatuur: Warm

Smaak: Anders

Aantal personen : 4

bereidingstijd in minuten: 25

Ingrediënten:

  • 350 g macaroni grande (zak a 500 g, biologisch). 
  • 3 eetlepels olijfolie. 
  • 2 maal 300 g Italiaanse roerbakmix (a 400 g). 
  • 200 g gerookte kipfiletreepjes. 
  • 1 theelepel kerriepoeder. 
  • 4 eetlepels tomatenketchup. 
  • 1/2 zakje gemalen kaas belegen (a 175 g).

Bereidingswijze:

Macaroni bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Olie in hapjespan verhitten en groenten hierin 5 min. roerbakken. Kipfiletreepjes en kerriepoeder toevoegen en 2 min. meebakken. Tomatenketchup en macaroni erdoor roeren. Naar smaak zout en peper toevoegen. Op het laatst helft van kaas erdoor scheppen. Macaroni over 4 borden verdelen en rest kaas erover strooien.