Menugang: Hoofdgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Vlees
Temperatuur: Warm
Smaak: Anders
Aantal personen : 4
bereidingstijd in minuten: 25
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Verhit een beetje boter in een sauspannetje, voeg de sjalotjes toe en bak ze lichtbruin. Lekker met sperziebonen omwikkeld in ontbijtspek en aardappeltjes.
Voeg de port en wijn toe en laat 2 minuten koken.
Voeg de bouillon toe en laat de saus tot de helft inkoken. Roer 1 voor 1 de blokjes boter erdoor.
Maak op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een koekenpan. Schroei de biefstukjes aan beide kanten in 3 minuten dicht en laat ze nog 3 minuten doorgaren in de pan.
Schep de biefstukjes uit de pan op een bord en laat ze 5 minuten rusten. Verdeel hierna de biefstukjes over de borden en schenk de saus met de sjalotjes erover.