Menugang: Voorgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Vis/Zeevruchten
Temperatuur: Koud
Smaak: Anders
Aantal personen : 8
bereidingstijd in minuten: 35
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Bereiden Tip: De courgetteplakken worden extra lekker als u ze op de barbecue roostert.
Grillpan voorverwarmen. Elke courgette met groot scherp mes in de lengte in 6 dunne plakken snijden. Plakken aan beide kanten met olie bestrijken. In grillpan plakken courgette in 3-4 min. bruin en gaar grillen, halverwege keren. Laten afkoelen. In keukenmachine of met staafmixer tonijn met mayonaise pureren. Enkele takjes dille voor garnering apart houden, rest van dille fijnsnijden en met kappertjes door tonijnmengsel scheppen. Op smaak brengen met zout en peper. Plakken courgette droogdeppen en dun met tonijnmengsel bestrijken. Plakken voorzichtig oprollen en met cocktailprikkers vastzetten. Rolletjes rechtop op schaal zetten en garneren met apartgehouden dille.