Menugang: Hoofdgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Vlees
Temperatuur: Warm
Smaak: Anders
Aantal personen : 4
bereidingstijd in minuten: 35
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Meng de kruidenmix met het ei, het paneermeel, de olijven en de oregano door het gehakt. Rol er met vochtige handen kleine balletjes van.
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit intussen in een braadpan de olijfolie. Bak de gehaktballetjes rondom bruin aan. Schep ze uit de pan.
Voeg de andijvie toe aan het bakvet. Laat de andijvie al omscheppend in 3-4 min. slinken. Voeg de pastasaus en de gehaktballetjes toe en stoof de saus nog 10 min. Voeg zout en peper naar smaak toe.
Giet de spaghetti af. Verdeel de pasta met de pastasaus en gehaktballetjes over de borden. Bestrooi met basilicum.