Menugang: Hoofdgerecht
Soort hoofd ingrediënt: Gevogelte
Temperatuur: Warm
Smaak: Anders
Aantal personen : 2
bereidingstijd in minuten: 30
Ingrediënten:
Bereidingswijze:
Bak de wraps één voor één aan beide kanten in een droge koekenpan, tot ze licht beginnen te kleuren.
Leg ze op een bord en dek af met folie.
Bak het spek of de bacon knapperig uit in een koekenpan met weinig olie.
Laat uitlekken op een stukje keukenpapier.
Bak in het bakvet van het spek (voeg indien nodig wat extra bakboter of olie toe) de kipschnitzels aan beide kanten goudbruin.
Leg op elke kipschnitzel een plakje smeltcheddar en laat smelten. Snijd de kipschnitzels in smalle plakken.
Roer in een kommetje de mayonaise, mosterd, honing en dille door elkaar.
Besmeer de wraps met een flinke lepel van de honing-mosterdsaus.
Beleg met sla, tomaat, krokante kip en spek. Rol de wrap zo strak mogelijk op en serveer.